HaberlerMagazin

2011 Yılının En Başarılı Yelkencileri Ödüllendirildi

2011 Yılı içinde yapılan ulusal ve uluslararası yarışlarda üstün başarı gösteren ‘2011 Yılının En Başarılı Yelken Sporcuları’ TYF faaliyetlerine maddi ve manevi destek veren Belediye Başkanları, Sponsor kurum ve kuruluşlara ödüllerinin takdim edildiği geleneksel ödül töreni 10 Aralık Cumartesi akşamı Ataköy Olimpiyat Evi’nde düzenlendi.

kaynak: tyf.org.tr

Törende yelkenin işleyiş idaresinin değiştiğini belirterek, ”Yelken Türkiye’de başka bir boyuta geçti. Yeniliklere uyumda çok başarılıyız” denildi.

Törende uluslararası yarışlarda ödül alan sporculara takdir beratları, Windsurf Ligi ödülleri, Türkiye çapında 5 ayrı bölgede gerçekleşen Optimist, Laser 4.7, Laser Radial sınıfları bölge kupaları ödülleri ve Optimist, Laser 4.7, Laser Radial, Laser Standart ve Pirat sınıfı Türkiye sıralaması ödülleri verildi.

kaynak: tyf.org.tr

Ayrıca yelken sporuna katkıda bulunan Macit Buluç, Geza Dologh, Tolga Pamir ve Deniz Başkır özel ödül aldı.
Gecede TYF faaliyetlerine ev sahipliği yapan Alaçatı, Datça, Gökçeada, Keşan, Karadeniz Ereğli, Turgutreis, Foça belediye başkanlarına ve TYF’ye maddi katkıda bulunan Halit Narin, Eurasia Sports, Pegasus Havayolları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Sportworks’a teşekkür plaketi takdim edildi.

 

Kaynak: www.tyf.org.tr

Etiketler

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı