HaberlerSu SporlarıYarışlar

2012 Class 1 Dünya Offshore Şampiyonası Katar-Doha’da start alıyor…

Kaynak:ioc-tr.net

13 – 17 Mart tarihleri arasında başlayacak Class 1 Dünya Offshore Şampiyonası’nda bu yıl yine tek Türk sporcu olarak Işıklar – Relekta teknesiyle mücadele edecek olan Uğur Işık geçen yıl ki başarılı performansın ardından 2012 sezonunda da podyum için start alacak. 2011 sezonunda Zabo Racing takımı ile yarışan Uğur Işık final yarışını 3.lükle ve şampiyonayı ise 6. sırada tamamlayarak sezonu kapatmıştı.

Toplam altı ayaktan oluşan 2012 şampiyonası bu yıl sırasıyla Katar-Doha, İtalya-Cenova, Norveç-Larwik, İtalya-Cernobbio, Çin-Sanya ve Birleşik Arap Emirlikleri-Dubai’de gerçekleştirilecek. 2012 sezonunda 11 takımın takip edeceği şampiyonanın ilk yarışı “Pearl Katar Grand Prix”i adıyla koşulacak. 15 Mart Perşembe günü yerel saat itibariyle saat 15.00’te başlayacak ilk yarışın ardından, ikinci yarış ise 17 Mart Cumartesi günü aynı saatte start alacak. Yarışma programında cuma günün seyirci-medya ve PR aktivitelerine ayrıldığı organizasyonda aynı zamanda resmi antrenmanlar da koşulacak.

Sezonun ilk yarışında tek Türk sporcumuz Uğur Işık’ı Katar’da desteklemek isteyen sporseverler, bilgilendirme için İstanbul Offshore Kulübü ile temasa geçebilirler…www.ioc-tr.net

Etiketler

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı