HaberlerYarışlarYelken Sporları

2012 ISAF Bayanlar Match Racing Dünya Şampiyonası Katılımcıları Belirlendi

ISAF
©Richard Langdon / Perth 2011

20-25 Haziran tarihlerinde İsveç’in Göteborg şehrinde yapılacak, 2012 ISAF Women’s Match Racing World Championship yarışları için 16 katılımcı belirlendi. Bu regatta takımların 2012 Olimpik Yelken yarışlarından önce kendilerini sınayacakları son yarış olacak.

Katılımcıların arasında dünya sıralamasında 1 numara olan ve 2011 ISAF Rolex Yılın Yelkencisi ödülünü alan Amerikalı Anna Tunnicliffe’te bulunuyor.Amerika’ yelkenci en son Semaine Olympique Francaise yarışında altın madalya almıştı. Ayrıca 2010 dünya şampiyonu ve dünya sıralamasında 2. sırada bulunan İngiliz Lucy Macgregor’da katılımcılar arasında. Macgregor 2011 finallerinde Tunnicliffe’ye 4 kere kaybetmişti. Bu yarışta hem olimpik yarışlar öncesi moral bulmak hem de Weymouth ve Portland’da kendi evinde yapılacak yarışları kazanmayı arzuluyor. Daha önce bu yarışları iki kere kazanan Sally Barkow (USA) ve Claire Leroy’da (FRA) yarışın favorileri arasında.

ISAF’tan Antonio González de la Madrid, Olimpiyatlarda kullanılacak yarış teknelerinin kullanılacağı bu Regatta’nın iyi bir prova olacağı görüşünde.

Katılımcı Listesi

1. Anna Tunnicliffe (USA)
2. Lucy Macgregor (GBR)
3. Claire Leroy (FRA)
4. Sally Barkow (USA)
5. Ekaterina Skudina (RUS)
6. Silja Lehtinen (FIN)
7. Tamara Echegoyen (ESP)
8. Renee Groeneveld (NED)
10. Anna-Claire Le Berre (FRA)
11. Silvia Roca Mata (ESP)
13. Olivia Pricen (AUS)
14. Camilla Ulrikkeholm (DEN)
15. Julie Bossard (FRA)
16. Mandy Mulder (NED)
18. Rita Goncalves (POR)
24. Anna Kjellberg (SWE)

Etiketler

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı