DenizcilikHaberler

2015 Yelken Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu

2015 yılında başarı kazanan 83 sporcu ve antrenöre ödülleri, Türkiye Yelken Federasyonu’nun organize ettiği görkemli bir törenle verildi.

2015 yılı içinde ülkemizi temsil eden 36 farklı kategoride, 83 sporcu ve Milli Takım Antrenörlerine Türkiye Yelken Federasyonu`nun düzenlediği törende ödülleri verildi. Toplam 135 ödül dağıtılan geceye, Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya, Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı, Yönetim Kurulu, il temsilcileri, sponsorlar, kulüp yöneticileri, sporcular ve aileleri katıldı.

Ödül gecesi, Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Serhat Belli’nin açılış konuşması ile başladı. 2015 yılında büyük başarılara imza atıldığını kaydeden Belli, Bodrum`da yapılması planlanan olimpik tesisler için, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü nezdinde somut adımlar atıldığının müjdesini verdi. Tüm sporcuları üstün başarılarından ötürü yürekten tebrik ettiğini dile getiren Belli; “Yelken bir salon sporu değil, ferdi bir spor. Etrafı denizlerle çevrili vatanımızda, ülkemizi temsil edilen sporcu sayısının 2008 Pekin Olimpiyatlarında yüzde 9, 2012 Olimpiyatlarında yüzde 5`inin yelken sporcusu” olduğunu belirtti ve basına teşekkür etti.

Geceye katılan, federasyonlardan sorumlu Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya’ da yaptığı konuşmada basın desteğinin önemini vurgulayarak, Türkiye Yelken Federasyonu yönetiminde önemli başarılara imza atıldığını kaydetti ve tüm sporcuları başarılarından ötürü tebrik etti.
Kategorilerinde Yurtdışında katıldıkları şampiyonalarda başarılı olan Sporcular ve Türkiye Şampiyonu olan sporculara, ülkemize uluslararası başarı getiren milli takımlarımıza ve yelken sporuna desteğini esirgemeyen yerel idareler ile sponsorlara ödüllerinin dağıtıldığı gecede toplam 135 ödül dağıtıldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı