ÇevreHaberler

2016’ya nesli tehlike altındaki bir hayvanı evlat edinerek girin

WWF-Türkiye’nin nesli tehlike altındaki türlerin korunması için yürüttüğü evlat edinme kampanyası ile yeni yılda sevdiklerinize anlamlı bir hediye verebilirsiniz. Hediyelerinizle hem sevdiklerinizi mutlu edebilir, hem bu türleri korumak için yürütülen çalışmalara destek olabilirsiniz.

Kutup ayıları iklim değişikliğinin, kaplanlar yasadışı avcılığın tehdidi altında. Pandaların, deniz kaplumbağalarının, yunusların yaşam alanları bozuluyor. Bunlar gibi milyonlarca yıldır gezegeni paylaştığımız türlerin birçoğu yok olma tehlikesiyle karşı karşıya. Tüm canlıların varlığı, bulundukları doğal alanların sağlığı ve insan yaşamı için hayati önem taşıyor. Hepimiz aynı dünyada yaşıyoruz. Varlığımız birbirimize bağlı, onlar yoksa biz de yokuz.

Female giant panda (Ailuropoda melanoleuca) walking on snow.
Female giant panda (Ailuropoda melanoleuca) walking on snow.

WWF-Türkiye nesli tehlike altındaki türlerin korunması için yürütülen çalışmalara destek sağlamak amacıyla hem bireysel hem kurumsal evlat edinme kampanyası yürütüyor. Yeni yılda sevdikleriniz adına tehlike altındaki hayvan türlerinden birini sembolik bir şekilde evlat edinerek nesli tehlike altındaki türleri korumak için yürütülen çalışmalara ve WWF-Türkiye’nin doğa koruma projelerine destek olabilirsiniz.

Evlat edinme seçenekleri:
Bireysel:
• 20 TL ile bir canlı türünü evlat edinebilir, isme özel düzenlenmiş e-sertifikanızı alabilirsiniz.
• 40 TL ile bir canlı türünü evlat edinebilir ve sertifikanızı basılı olarak alabilirsiniz.
• 85 TL ile bir canlı türünü evlat edinebilir ve basılı sertifikanız ile birlikte seçtiğiniz türe özel hediyelerden alabilirsiniz.

Bireysel evlat edinme işlemleriniz için http://destek.wwf.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kurumsal:
Kurumsal bağışlarınız için kurumsaliliskiler@wwf.org.tr adresi ile bağlantıya geçebilirsiniz.

sertifika ve türe özel hediyeler

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı