HaberlerMagazin

Abramoviç Bodrum Sokaklarında

Dünyanın sayılı futbol takımlarından Chelsea’nin patronu ünlü Rus milyarder Roman Abramoviç, tatil için geldiği Bodrum’daki ilk gününde şehir merkezinde yürüyüş yaptı, belediye çay bahçesinde simit yedi, çay içti. Barlar Sokağı’nda yakın arkadaşları ile yürüyüş yapan Abramoviç’i, sekiz güvenlik görevlisi korudu. Abramoviç, zodyak bot ile Bodrum’un cennet koylarını gezdi.

Dünyaca ünlü futbol takımı Chelsea’nin patronu, Rus milyarder Roman Abramoviç bugün sabah saatlerinde Bodrum’a geldi. Özel jeti ile Milas-Bodrum Havalimanı’na gelen Abramoviç ardından helikopteri ile bir hafta önce Bodrum’a gelen ve Yalı beldesindeki Barbaros koyuna demirleyen 160 metre uzunluğunda, 1.2 milyar değerinde, üç yüzme havuzu, özel sinema salonları, dalış ve su sporları ekipmanları ve iki mini denizaltısının bulunduğu “Eclipse” adlı özel yatına geçti. Abramoviç, saat 10.00’da yanında Ukrayna’nın ünlü takımlarından Metalist Kharkiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Aleksander Yaroslavsky, 8 yaşındaki oğlu, şirketinde çalışan üst düzey yöneticilerle, zodyak bota binerek Barlar Sokoğı’nın Kumbahçe Sahili’ne çıktı. Barlar Sokağı’nda turistlerin arasında yürüyüş yapan ardından Bodrum Çarşı Merkezi ve Marina Caddesi’nden geçerek Tepecik Belediyesi Çay Bahçesi’ne gelen Abramoviç’e, merkezi Bodrum’da bulunan Nis Yachting Seyahat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Küçükünsal eşlik etti.

ÇAY İÇTİ, SİMİT YEDİ, BODRUM KALE MANZARASINI SEYRETTİ

Yeşil tişört, şort ve espadril giyerek güneş gözlüğü takan, binlerce kişinin bulunduğu Bodrum çarşısında tanınmadan dolaşan ve Bodrum marinasında balıkçıları izleyip 30 kilogram balık siparişi veren Abramoviç, kale manzaralı belediye çay bahçesinde birlikte oturduğu İhsan Küçükünsal’dan Bodrum su altı turizmi ile ilgili bilgiler aldı. Abramoviç, bu sırada çay, simit, kaymak ve balla kahvaltı yaptı. Çay bahçesinde yaklaşık 45 dakika kalan Abromoviç’in 55 liralık hesaba karşılık 100 dolar bıraktığı öğrenildi. Abramoviç ve yakınları ardından yine yürüyüş yaparak Milta Marina A.Ş.’ye geldi. Abromoviç burada kendisini getiren zodyak bota bindi ve Küçükünsal’ın kullandığı bot ile Adaboğazı, Karaada, Haremtan, Bitez ve Akvaryum koylarını gezdi. Abramoviç, daha sonra lüks yata geri döndü.

Yaşar ANTER-Sezer ŞAHİNDAŞ/ BODRUM (Muğla), (DHA)

Kaynak: Milliyet

Etiketler

İlgili Makaleler

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı