HaberlerMagazin

Abramovich’in Yeni Yıl Partisi Yine Çok Konuşulacak

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Roman Abramovich 2012 yılına, Karayipler’de St.Barts adasında bir yılbaşı partisi vererek girdi. Cumartesi gecesi 70 hektarlık malikanesini 400 kişilik özel davetli listesini ağırlamak için kullanan 45 yaşındaki Abramovich, malikanesini 2009 yılında 59 Milyon Pound’a satın almıştı.

St Barts Marinadan Yeni Yıl Kutlaması Görüntüleri -dailymail.co.uk

Bu özel gecede Red Hot Chili Peppers mini bir konser verdi. Gelen bilgilere göre bu özel yılbaşı partisi için Abramovich, 5 Milyon Pound harcadı. Bu parti için St Barts adasının seçilmesindeki en önemli neden ise ulaşımın herkes için zor olması ve adanın çok pahalı olması olarak göstreriliyor. Böylece meraklı gözlerden uzak bir gece gerçekleştirilebilinmiş.

Gelen misafirlerin konaklaması için marinada bağlı bulunan süper yatlar kullanılmış. Ayrıca Abramovich’in 300 Milyon Pound değerindeki süper yatı da marinada bağlı bulunmakta.

Abramovich Yılbaşı Partisi
Abramovich ve Kız Arkadaşı Dasha Zukova - dailymail.co.uk

Davetli listesinde ünlü modacı Marc Jacobs, Jon Bon Jovi, Tamara Mellon, ve Microsoft’un ortağı Paul Allen gibi ünlü isimler bulunmakta ve ayrıca St Barts başkanı , Bruno Magras da davetli listesindeymiş.

Gecenin menüsü ünlü yerel restoran sahibi Xavier Pinet tarafından hazırlanmış ve adanın en ünlü restoranlarından K’Fe Massai’nin şefi Thomas Chiarelli tarafından pişirilerek sunulmuş.

Kaynak ve Resimler: DailyMail (Photos & Sources Credited To)

Abramovich Yılbaşı Partisi
Abramovich, Kız Arkadaşı Dasha Zukova ile Partide- dailymail.co.uk
Abramovich Yılbaşı Partisi
Davetlilerden İkisi Parti Alanına Gidiyorlar - dailymail.co.uk
Abramovich Yılbaşı Partisi - Eclipse
Abramovich'in Mega Yatı Eclipse - http://www.dailymail.co.uk
Etiketler

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı