HaberlerYarışlarYelken Sporları

Allianz BAYK DUO TROFE 3.Ayak Sona Erdi

Allianz Sigorta sponsorluğunda Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (B.A.Y.K.) tarafından organize edilen 2012 Allianz-Bayk Duo Trofe 3. ayak yarışlarına 17 tekne katıldı.
8-10 knot güney batıdan esen rüzgarla Kurt Burnu’ndan start eden tekneler 10,5 millik offshore rotada Çelebi ve Kargı adalarını iskelede bırakarak tekrar Kurt Burnu’nda finish yaptılar. Günün ikinci yarışı fırtına dolayısı ile yapılamayan 2.Ayak yarısı idi ve Kurtburnu’ndan start alan tekneler Karaada’yı iskelede bırakarak Bodrum’da yarışı tamamladılar. Yarışlar sonrasında Bodrum Pier-Bayk Lokal’i ev sahipliğinde yapılan ödül töreninde ise her grupta dereceye giren teknelere ödülleri verildi. 2012 Allianz- BAYK Duo Trofe’sinin üçüncü ayağı genel birincisi EXİT teknesi oldu.
Toplam 4 ayak-4 yarıştan ve sadece iki kişilik ekiplerden oluşan, IRC sertifikasına sahip 6 ile 27 metre arasındaki tüm teknelerin katılabildiği Allianz-Bayk Duo Trofe’de yarışlar çekişmeli geçiyor. Allianz-Bayk Duo Trofe’nin son ayağı 25 Mayıs’da Bodrum Kalesi önünden start alacak.

ALLIANZ BAYK DUO TROFESİ 3.AYAK GENEL BİRİNCİSİ:
1.EXIT-EMRE DERMAN-BARIŞ MERZECİ
ALLIANZ BAYK DUO TROFE 3.AYAK GRUPLAR:
IRC 1:
1.EXIT-EMRE DERMAN/BARIŞ MERZECİ
2.X-MACHINE-BURÇİN AYTUNÇ/BARIŞ MERZECİ
3.İZMİR YELKEN AKADEMİSİ-KAAN ÖZGÖNENÇ/M.AKİF KESER
IRC 2:
1.MİHO-MURAT OKAY/SEMİH TİRKEŞ
2.BONA DEA-YAKUP İÇGÖREN/GÖKER ALP
3.VİRA SAILING SCHOOL LADY DENİZ-OSMAN YİĞİT/CEM PINARCIKOĞLU

Etiketler

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı