HaberlerSu Altı

Aşkın Cambazoğlu TSSF Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı

Aşkın Cambazoğlu Türkiye Su Altı Sporları Federasyonu Başkan Adayı
Aşkın Cambazoğlu / Türkiye Su Altı Sporları Federasyonu Başkan Adayı

Türk Sualtı Endüstrisi için hayati öneme sahip TSSF Başkanlık seçimleri bu sene 20.EKİM.2012 tarihinde tekrarlanacaktır.

Uzun yıllardan beri çeşitli kademelerinde görev yaptığım TSSF de zaman zaman başkan adaylığım yönünde defalarca gelen taleplere rağmen bu güne kadar adaylık konusunda bir girişimim olmamıştır.

Ancak özellikle son birkaç senedir Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki su altı camiasının değerli temsilcilerinden gelen yoğun talep doğrultusunda artık Federasyonumuz da bir kan değişikliği olması gerekliliği kanaatindeyim.

Her biri kendi alanında ayrı bir değer olan ekip arkadaşlarımla beraber bu güne kadar federasyonumuzun yaptığı güzel çalışmalara artı değer katmak, bayrağı daha da yukarı taşımak amacındayız.

Ekip olarak; olumlu olumsuz tüm görüşleri dikkate alarak sualtına bizler gibi gönül vermiş herkesi kucaklamak ve bir araya getirmek ortak hedefimizdir.

Tarafsız , hür düşünceli,emeğe saygılı ,bütün eleştirilere açık , gerek federasyonumuza bağlı sportif branşlardan, gerekse profesyonelce ekmek paralarını su altında çalışarak kazananlara kadar herkese faydalı olmak dileğindeyiz.

Türk sualtı camiasının sorunlarını ve çözüm yollarını en yakından bilen, hala aktif çalışan birisi olarak ,gerek sualtı arkeolojisi gerekse 30 yıla yakın sualtı turizmi tecrübemle ve özellikle her biri kendi alanında uzman olan genç ve dinamik ekibimle TSSF Başkanlığımı adaylığımı siz değerli basın mensuplarına açıklıyorum.

Saygılarımla. 14.09.2012
Aşkın CAMBAZOĞLU
Sualtı Arkeoloğu

Etiketler

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı