DenizcilikHaberler

Başkanlar toplantılarının 3.’sü Adana’da yapıldı

Türkiye Yelken Federasyonu Bölgesel Kulüp Başkanları Toplantısı 3. Bölge Adana Programı, Yoğun Katılım ile Yapıldı

Türkiye’ de faaliyet gösteren yelken kulüplerinin sorunlarını dile getirdiği ve yelken sporunun ülkemizde gelişmesine yönelik yapılması gereken çalışmaların ortaya konulması ve değerlendirilmesi amacıyla düzenlenen 3. Bölge Adana Kulüp Başkanları toplantısı, Yelken Kulüpleri Yöneticilerini ve Yelken İl Temsilcilerini bir araya getirdi. Katılım ve ilginin yoğun olduğu toplantı, bölgede büyük bir sinerji yarattı.

08-09 Ocak 2016 tarihleri arasında yapılan, Adana Yelken İhtisas Kulübü’ nün ev sahipliğini üstlendiği toplantıya, 3. Bölge’ yi temsil eden Adana, Mersin, İskenderun, Antalya, Van, Isparta, Bitlis illerinde faaliyet gösteren Kulüp başkanları, yöneticileri ve Yelken İl Temsilcileri katıldı.

Adana Yelken İhtisas Kulübü ev sahipliğinde yapılan toplantıda Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı M. Serhat BELLİ, ‘Türkiye’ de yelken sporunun gelişmesi için federasyonun tüm imkânlarının kullanılmaya çalışılarak, gerek malzeme yardımı gerekse antrenörlerin gelişimine katkı sağlamak için çeşitli gelişim seminerlerinin düzenlendiğini ve 2016 yılında da bu çalışmaların artarak devam edeceğini kaydetti. Belli, “Bölgesel toplantılar, Türkiye genelinde sıkıntıların her yerde aynı olmaması nedeni ile, sıkıntıların bire bir bölge kulüpleri ile birlikte bölgesel çözülmesi hem zaman açısından hem de konuları yerinde çözmek açısından büyük önem taşıyor. Sorunlara yerinde ve anında çözüm bulma şansını yakalıyoruz. Tüm katılımcılara, değerli görüşlerini ve deneyimlerini bizlerle paylaştıkları için çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Toplantıda ayrıca 2015 yılında gerçekleştirilen Sportif Faaliyetler, Eğitim Kurulunun Faaliyetleri, Türkiye Yelken Federasyonu’nun Kurumsal Stratejisine Yönelik Yapılanması, Merkez Hakem Kurulu Faaliyetleri, 15-17 Aralık 2015 tarihleri arasında Bodrum’ da gerçekleştirilen 1. Antrenör Eğitim ve Gelişim Seminerinde elde edilen kazanımlar ve 2016 yılında gerçekleştirilmesi planlanan hedefler gibi konularda bilgi aktarımı yapıldı. Yelken sporunda karşılaşılan mevcut sorunlar ve çözüm önerilerinin ortaya konulduğu genel bir değerlendirilme yapıldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı