HaberlerMagazin

Çeşme Marina Altın Çıpa Ödülü Aldı

DÜNYA-Perşembe Rotası ve Deniz Haber Ajansı tarafından organize edilen ve Ulaştırma Bakanlığı himayesinde gerçekleştirilen Altın Çıpa Denizcilik Ödülleri kapsamında Çeşme Marina, Altın Çıpa Jüri Heyeti tarafından ‘Marina İşletmeciliği’ kategorisinde 2010-2011 yılının en iyi marinası seçildi.

http://www.cesmemarina.com.tr sitesinden alınmıştır

Altın Çıpa Jüri Heyeti, son teknoloji kullanılarak tasarlanmış uluslararası standartta bir marina olması ve aynı zamanda ek tesisleriyle tekne severlerin isteklerine uygun bir sosyal mekan kurmasından dolayı Çeşme Marina’ya bu ödülün verildiğini açıkladı. Altın Çıpa Denizcilik Ödülleri, her yıl 10 ila 15 kategoride denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmaları başarılarından dolayı ödüllendiriyor. 12 Kasım 2011 tarihinde Sheraton Ataköy İstanbul’da 6.’sı düzenlenen ödül törenine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) Genel Sekreteri Efthimios Mitropoulos başta olmak üzere yerli ve yabancı dünya denizcileri katılım gösterdi.

Ödülle ilgili olarak Çeşme Marina Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Salih ÇEÇEN: “6. Kez düzenlenen Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri kapsamında Çeşme Marina’nın işletmeye başlamasının 1. yılında aldığı bu önemli ödülden dolayı çok memnunuz. Denizcilik dünyasının duayen isimlerinin bizi bu kıymetli ödüle layık görmesi bizim açımızdan çok önemli. Bu büyük başarı için ortaklarımız IC Holding’e ve Camper & Nicholsons’a, tüm tekne sahiplerimize, ticari işletmelerimize, iş ortaklarımıza, desteklerini esirgemeyen kamu kurum ve kuruluşlarına ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz,” dedi.

Çeşme Marina Genel Müdürü M. Kemal Saatçıoğlu ise: “En iyi marina işletmesi ödülünü almak 1. yılını yeni doldurmuş olan Çeşme Marina için oldukça gurur verici. Çeşme Marina’nın yatırımını ve işletmesini gerçekleştiren IC Holding ve Camper & Nicholsons Marinas International ortaklığı, her geçen gün gelişen ve büyüyen Türk denizcilik sektörüne farklı bir marina anlayışı getirmişlerdir. Bu butik anlayışla, son teknoloji kullanılan ve tekne sahiplerinin tüm ihtiyaçlarına cevap veren yüksek kaliteli bir liman inşa etmenin yanısıra şehir merkezine yakışan, şehir merkezinin mimari dokusuna uyumlu bir sosyal tesis yaratmışlardır. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibiyle elde ettiğimiz başarıdan dolayı tüm ekibime, tekne sahiplerimize ve iş ortaklarımıza çok teşekkür ederim,” dedi.

Etiketler

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı