HaberlerSu Altı

Dalış Okullarına Ait 3 Malzeme Deposu Yanarak Kül Oldu

Edirne’nin Keşan İlçesi’ne bağlı İbrice Limanı’nda bulunan yan yana 3 dalış merkezine ait malzeme deposunda yangın çıktı.

dalis-okullarina-ait-3-malzeme-deposu-yanarak-5342797_o

Elektrik kontağının şase yapması sonucu çıktığı tahmin edilen yangında, depo ve içindeki dalış malzemeleri kullanılmaz hale geldi.

Yangın, sabaha karşı İbrice Limanı’nda bulunan Mavi Ege Dalış Merkezi’nin malzeme deposunda başladı. Elektrik kontağının şase yapması sonucu çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede büyüdü ve yan yana bulunan Trakya Su Sporları Merkezi ile İbrice Dalış Merkezi’ne ait depolara da sıçradı.

Yangını fark edenlerin haber vermesiyle olay yerine Keşan ve Mecidiye belediyelerine ait itfaiye ekipleri geldi. Ekiplerin yaklaşık 1 saatlik çalışmasının ardından yangın söndürüldü. Yangında depolarda bulunan yaklaşık 200 bin lira değerindeki dalış malzemeleri yanarak kullanılmaz hale geldi.

Yangında, deposu yanmaktan son anda kurtarılan Yalçın Dalış Merkezi’nin sahibi Yalçın Karamürsel, “Yan yana olan 3 depodaki tüm malzemeler yanmış. Yangın tam benim depoma sıçradığı anda ekipler tarafından söndürüldü. Bu depolarda işe yarayacak hiçbir şey kalmamış. Elektrik kontağından çıktığı söyleniyor. Olay yeri inceleme gelip bakacak. Yaklaşık zarar 150-200 bin lira civarındadır. İçeride dalış elbiseleri, regülatörler, tüpler tamamen yanmış. Hiçbiri kullanılacak gibi değil” dedi.

Jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Haberler.com
http://www.haberler.com/dalis-okullarina-ait-3-malzeme-deposu-yanarak-kul-5342797-haberi/

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı