DenizcilikHaberler

Ekol, Ro-Ro seferleriyle yatırımlarına bir yenisini ekledi

Avrupa’nın ve Türkiye’nin öncü lojistik firmalarından olan Ekol, daha verimli, sürdürebilir ve rekabetçi hizmetler sunmak üzere 12 Ocak 2013 itibarıyla Ro-Ro seferlerine başlıyor.

Avrupa’da ve Türkiye’de gerçekleştirdiği önemli yatırımlar ile adından söz ettiren Ekol, 12 Ocak’ta başlayacak olan Ro-Ro seferleriyle bu yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Satınalma taahhüdü ile kiralanan gemilerin isimleri HATCHE, PAQIZE ve QEZBAN olarak belirlendi.

En son teknolojiye sahip, her biri 240 treyler kapasiteli modern Ro-Ro gemilerinin seferleri karşılıklı olarak haftanın üç günü Haydarpaşa-Trieste limanları arasında gerçekleşecek.

Gelişmiş teknolojik altyapısı ve sektör deneyimi ile, Intermodal taşıma hizmetini Ro-Ro seferleriyle güçlendiren Ekol, bu hizmeti ile kendi müşterilerine rekabet gücünü arttırmaya yönelik daha verimli, kaliteli ve sürdürülebilir hizmet sunmayı amaçlıyor.

Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul: “Girişimimizin firmamıza, sektörümüze ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz” dedi.

Paqize

Etiketler

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı