HaberlerYarışlarYelken Sporları

GÖCEK YARIŞ HAFTASI ERGO Ana Sponsorluğunda yeni ufuklara yelken açıyor …

ERGO Sigorta, dünya denizlerinde sunduğu 7/24 hizmet anlayışı ile, Göcek’in inci gibi dizilmiş koylarında kıyasıya yarışacak teknelerin yanında… Türk ve yabancı birçok profesyonel yelkencinin yaz sezonuna veda ettiği Sonbahar Göcek Yarış Haftası, bu yıl ERGO Ana sponsorluğunda gerçekleşiyor.

Göcek Yat Kulübü tarafından, yaz sezonuna veda olarak gerçekleştirilen geleneksel Sonbahar Göcek Yarış Haftası’nın 10. YILI, bu yıl daha heyecanlı ve coşkulu kutlanacak.

Her yıl 10 Kasım haftası içersinde düzenlenen ve genel klasman birincisine verilen çok özel 10 Kasım Atatürk Kupası ödülü ile anlam kazanan yat yarışları, Türk denizcileri ve yelkencilerine büyük destek veren, Doğuş Grubu bünyesindeki D-MARIN GÖCEK marinasının ev sahipliğinde yapılacak.

Birçok farklı ülke yelkencilerinin tercihi ettiği ve yarış tarihinden iki ay önce 55 tekne ile kayıtları kapanan “ ERGO 10. Sonbahar Göcek Yarış Haftası”, 07-10 Kasım tarihleri arasında 5 yarış olarak gerçekleşecek. Göcek Yat Kulübünün organize ettiği ve farklı coğrafi rota sürprizleriyle yelkencileri şaşırtan yarış haftası, 10 Kasım günü D-Marin Göcek marinada yapılacak ödül töreniyle son bulacak.

Yarışın beklenen büyük heyecanı ise, geçtiğimiz yıl 10 Kasım Atatürk kupasını kazanan uluslararası yarışçı Andrey Arbuzov ile güçlü Türk rakipleri arasında “10 KASIM ATATÜRK KUPASI” özel ödülü için yaşanacak.

Ayrıntılar için, www.gocekyachtclub.org adresi ve Göcek Yat Kulübü ofisinden bilgi alınabilir.

Etiketler

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı