DenizcilikHaberler

HANSE Düzen Bozuyor, Liderliğe Oynuyor

Global pazardaki en büyük üç teknecilik grubundan biri olan Hanse Group; Türkiye’de yeni sezona iddialı bir giriş yapıyor. Almanya merkezli Hanse Group’un Türkiye’deki temsilcisi Trio Deniz, Pendik Marina’da gerçekleştirilen İstanbul Boat Show’a dört Hanse ve bir Moody olmak üzere toplam 5 farklı model ile katılıyor. Farklı istek ve ihtiyaçlara uygun olarak sunulan tekne modelleri ve Avrupa’da yılın en iyi tekneleri arasında gösterilen Hanse 415, Trio Deniz’in standında deniz tutkunlarını bekliyor

Alman ekolünün mühendislik kapasitesini ve mükemmeliyetçiliğini denizlere taşıyan Hanse Group, dünyanın en büyük üç teknecilik grubundan bir tanesi. Tekneyi tek kişinin kolaylıkla kullanabilmesi, üretimdeki innovatif yaklaşım, seri üretim olmasına rağmen tekne sahibinin seçimleri doğrultusunda yüzlerce farklı opsiyonla teknenin tasarlanması ve ürün kalitesi Hanse’nin en çok tercih edilen markalardan biri olmasını ve hedefleri doğrultusunda ilerlemesini sağlıyor. Spor görünümü, konforla hızın dengeli bütünlüğü ve iç tasarımda da çağdaş “loft” stilinin ön plana çıktığı Hanse modelleri farklı ihtiyaç ve isteklere geniş bir yelpazede cevap veriyor. Tüm bu özellikleriyle Hanse, global platformda olduğu gibi bulunduğu tüm ülkelerde de en iyiler arasındaki yerini sağlamlaştırıyor.

Fuar sezonuna hızlı bir başlangıç yapan Hanse, Türkiye’de bugüne kadarki en iddialı fuar katılımını gerçekleştirerek, İstanbul Boat Show’da 385, 415, 445, 495 ve Moody 62 DS modellerini sergiliyor. Türkiye’nin Hanse için dünyadaki en önemli üç pazardan biri olduğunu ve 2012-2013 sezonunda Türkiye pazarından beklentilerinin yüksek olduğunu belirten Hanse Group CFO’su Sven Goebel fuar için Avrupa Bölge Satış Müdürü ile İstanbul’a geldi. Sektörde farklılık yaratacak öncü projelerin sinyalini vererek, Hanse Group olarak Türkiye pazarındaki hedeflerini yükselttiklerini söyleyen Goebel, yeni sezonda fark yaratacak çarpıcı teklifler ve yeni projelerle sektörde iddialı olduklarının altını çizdi.

HANSE 415: AVRUPA’NIN EN İYİ BEŞ TEKNESİNDEN BİRİ

415, yenilenen Hanse serisinde bugüne kadar 700 adet üretilen efsanevi Hanse 400’ün yerini aldı ve 2012 yılında yelkenseverlerle buluşur buluşmaz Avrupa’nın en prestijli ödülü olan European Yacht of The Year’a aday gösterilen 5 tekneden biri oldu.

Hanse 415, segmentindeki en hızlı yelkenli olarak konforu performans keyfiyle perçinliyor. Sürat yapıldığında bile dengesinden ödün vermeyen tekne, zorlu ve değişken koşullarda bile güvenli bir seyir yapılmasını sağlıyor.
Kolay kullanımı sayesinde tek başınayken de yelken seyrinden çok daha fazla keyif alınmasını sağlayan teknenin self-tacking (kendinden tramolalı) jib’i, alman sistemi ana yelken iskotası gibi özellikleri tek başınayken de yelken yapabilmek isteyen deniz severlerin hayallerini gerçekleştiriyor. Kendi sınıfının en geniş teknelerinden biri olan 415, Hanse’nin öncüsü olduğu self-tacking ön yelkeni, geniş havuzluk alanı, salona giriş merdiveninin rahatlığı, tüm mandarlarının dümen mahalinden kullanılacak şekilde tasarlanmış olması ve sınıfının en büyük yüzme platformu ile fark yaratıyor. Ayrıca tasarımdaki kişiselleştirme opsiyonlarının çokluğuyla seri üretimde haute couture’ü mümkün kılıyor.

Modern ve elegan tasarımı, fonksiyonelliğe uygun olarak düşünülen akıllı ışık yönetimi, iç tarafta yer alan navigasyon masası olarak ya da oturma grubunun bir parçası olarak kullanılabilen hareketli modülü, kokpitteyken telefon ve benzeri eşyaların konabileceği su geçirmeyen saklama alanı gibi detayları da teknedeki yaşamı kolaylaştırıyor.

Etiketler

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı