HaberlerYarışlarYelken Sporları

Kışa Hazırlık Yat Yarışları Sona Erdi

The Marmara ve Milta Bodrum Marina’nın desteği ile Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından bu sene üçüncüsü düzenlenen “Kışa Hazırlık Yat Yarışları”, 10 – 11 Kasım 2012 tarihlerinde yarışçıları bir araya getirdi.

10 Kasım Cumartesi günü start alan tekneler,25-30 knot havada 17 millik Bodrum-Çelebi Adası-Kargı Adası-Çelebi güney şamandırası-Bodrum Offshore rotasında yarıştılar. İkinci gün ise 17-22 knot havada, şamandıra rotasıyla yarışı tamamladılar.
The Marmara-BAYK Kışa Hazırlık Yat Yarışları ödülleri ise 11 Kasım akşamı Marina Yacht Club’da düzenlenen ödül töreninde sahiplerini buldu. Gecede ödüller The Marmara Bodrum Müdürü Onur İslam,Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Ahmet Gençtürk ve Bayk Komodoru Ömer Karacalar tarafından verildi.
Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından bu yıl onikincisi düzenlenecek olan, Türkiye’nin en uzun Yelken Kış Trofesi 19-20 Ocak 2013 tarihlerinde başlıyor. Ocak – Mayıs aylarında, toplamda 7 ayaktan oluşan trofeye katılacak tekneler, bu uzun soluklu yarışta IRC sınıflarında, 26 Mayıs’ta düzenlenecek Ödül Töreni’ndeki Trofe Kupası’nı alabilmek için mücadele edecekler.

THE MARMARA-BAYK KIŞA HAZIRLIK YAT YARIŞLARI SONUÇLAR:
IRC 1 BİRİNCİSİ-SKY MARINE-MELTEM- TİMOÇİN ÖNÜR
IRC 1 İKİNCİSİ-DRAGUT-LEVENT ÖZGEN
IRC 1 ÜÇÜNCÜSÜ-TRUVA 2-AYTUĞ ÜRER

IRC 2 BİRİNCİSİ – SUN FAMILY- SALİH EVİN
IRC 2 İKİNCİSİ –MİHO-MURAT OKAY
IRC 2 ÜÇÜNCÜSÜ –AURORA FIRST-ÖMER DİRİM

IRC DESTEK SINIFI BİRİNCİSİ-DELFINIUS- CELAL ÇAĞRI ALKAYA
IRC DESTEK İKİNCİSİ-BEGÜM YATÇILIK-BETA 4- BEGÜM DOĞULU
IRC DESTEKSINIFI ÜÇÜNCÜSÜ-KECHI-ADNAN AKTÜRK

Etiketler

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı