DenizcilikHaberlerManşet

Lürssen – 130 Yıllık Deneyim

Lürssen
Lürssen

Lürssen tersanesi 4. neslin devam ettirdiği bir aile işletmesidir. 130 yıldan bu yana 3000’den fazla yat ve gemi inşasına imza atmıştır.  Bu deneyim firmanın başarısının temellerini oluşturmaktadır.

Tersane 3 ana alanda çalışmaktadır. Birinci alan özel ve askeri gemi inşasıdır. Bu alanda özellikle süratli devriye gemileri, fırkateynler, destek gemileri ön plana çıkar. İkinci alanda 50 metreden 150 metreye uzanan bir skalada lüks süper yat inşası yer almaktadır. Üçüncü bölüm ise Lürssen Lojistik’tir ve grubun ihtiyaç duyduğu tüm malzemeleri, simulasyonları, ekip eğitimlerini vs sağlar.

Lürssen

Lürssen dünya çapındaki ününü yüksek sınıf süper yatları ile kazanmıştır. 130 yıllık tecrübenin sonucunda, ortaya hayal gücü ve teknik bilginin birleşimi ile üretilen yatlar, tam bir müşteri gizliliği ve sadakati ile birleştirilerek oluşturulan uzun bir müşteri portföyü çıkartılmıştır.

Tersane müşterilerinin yüksek beklentilerini karşılayabilmek için dünyanın en ünlü tasarımcıları ile çalışmaktadır. Bu tasarımcılar Lürssen bünyesinde çalışan 200’den fazla mühendis ve tasarımcılarla işbirliği içerisinde çalışırlar ve üretilecek olan yatların veya gemilerin standartlarını belirlerler.

Yeni üretim yatların yanında Lürssen yenileme ve tamir işinde de ön plana çıkmaktadır. Lürssen’in deneyimli ekibi müşterisinin yatı dünyanın neresinde olursa olsun aynı kalite anlayışı içerisinde onarım yapar. Ayrıca yatlarda yapılması istenen köklü yenilemeler için tersan ekibi projeler üretmektedir.

Octopus 126mt
Rising Sun 138mt
Radiant 110mt
Pelorus 115mt
Al Salamah 140 mt
Al Said 155mt
Etiketler

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı