HaberlerManşetSeyahat

Mandarin Oriental Bodrum, aldığı ödüllerle Türk Turizmini onurlandırıyor.

Mandarin Oriental Bodrum; bu sezon da ödüle doymadı. Gurme restoranları, rahatlatıcı spa hizmeti, süitleri, villaları, eşsiz sahili ile dünya standartlarında kalite sunan tesis, uluslararası üne sahip Condé Nast Traveller Readers ödüllerinden, önemli bir prestije sahip Haute Grandeur Global Hotel ve Spa Ödülleri’ne kadar 13 prestijli ödül aldı.

Bodrum Yarımadası’nın kuzeyinde yer alan Cennet Koyu’nda, Ege Denizi’ni panoramik olarak gören denize sıfır 60 hektar arazi üzerinde konumlandırılan tesis; etrafını çepeçevre zeytin ağaçları ve kendine has dokusuyla, çok özel bir tasarıma sahip odaları, geniş süitleri, yenilikçi gurme yemekleri ve çeşitli eğlence olanaklarıyla zarif bir Asya havası taşıyan lüks bir dinlenme alanı olarak her yıl onlarca ayrıcalıklı ödül ile buluşuyor.

Mandarin Oriental, Bodrum Genel Müdürü Harun Dursun “Bu kadar çok uluslararası prestijli övgüyü almaktan dolayı onur duyuyoruz. Bu ödüller, kendimizi her an misafirlerimizin beklentilerini aşmaya adadığımızın kanıtıdır. Aynı zamanda bu, efsanevi servis anlayışımızı, Türk misafirperverliğimizle sergileyen takımımız adına da büyük bir başarıdır” dedi.

2018 HAUTE GRANDEUR GLOBAL EXCELLENCE AWARDS

MANDARIN ORIENTAL BODRUM;

Best Wedding Hotel Globally (Dünya çapında En İyi Destinasyon Düğün Oteli)
Best Wedding Hotel in Turkey (Türkiye’nin En İyi Düğün Oteli)
Best Villa Resort in Turkey (Türkiye’nin En İyi Villa Resort Tesisi)
Best Mediterranean Cuisine in Turkey (Türkiye’nin En İyi Akdeniz Mutfağı)
Best Turkish Cuisine in Turkey(Türkiye’nin En İyi Türk Mutfağı)
Best Seafood Restaurant in Turkey – Bodrum Balıkçısı (Türkiye’nin En İyi Deniz Restoranı)
Best Italian Cuisine in Turkey – Assaggio (Türkiye’nin En İyi İtalyan Restoranı)
Best Restaurant View in Turkey (Türkiye’nin En İyi Manzaralı Restoranı)
Best Scenic Setting in Europe (Avrupa’nın En İyi Konumu)
Best Romantic Atmosphere in Turkey (Türkiye’nin En Romantik Atmosferi)
Best Health & Wellness Spa in Europe (Avrupa’nın En İyi Spa Merkezi)
Best Resort in Turkey

HAUTE GRANDEUR GLOBAL HOTEL AND SPA AWARDS HAKKINDA

The Haute Grandeur Global Hotel and Spa Awards; önder, saygı duyulan ve uluslararası çapta güvenilen ödül organizasyonu olarak oteller, konaklama alanları, casinolar, özel ada hizmetleri ve spalar gibi lüks kuruluşların yüksek başarılarını ödüllendirmek adına kurulmuştur. Ödüllere layık görülen otel ve spalar, kendilerini misafirperverlikten çeşitli lüks kriterlerine kadar her alanda her zaman mükemmelleştiren, misafirlerine eşsiz, unutulmaz ve ilham verici bir tecrübe sağlayan kuruluşlardır. Haute Grandeur ile ilişkilendirilen kurumlar tanınma, güvenilirlik ve etkiyi garanti eder. Bu ödüller otel ve spa sektöründeki en yüksek övgü ve başarı olarak kabul edilir – kalite ve mükemmelliyetin eşsiz bir sembolüdür.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı