DenizcilikHaberler

Marina İstanbul Ağustos 2012’de Açılacak

600’ü denizde, 120’si karada olmak üzere 720 tekne kapasitesine sahip olacak, İstanbul’un yeni marinası Büyükçekmece Körfezi’nde inşa ediliyor. 2012 yılının Ağustos ayında açılması planlanan Marina İstanbul, Atatürk Havalimanı’a 20 dakika, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’e ise 5 km mesafede bulunuyor.

Bulgaristan, Romanya, Ukrayna ve Rusya’da yer alan marinalarla yakın iletişim halinde olan Marina İstanbul’un, tüm bu ülkelerin bilgi edinmek üzere danışacakları bir bağlantı noktasına dönüşmesi bekleniyor.

Tekne sahiplerine sunulacak temel hizmetler arasında teknoloji ve telekomünikasyon hizmetleri, TV, yakıt istasyonu, elektrik, su, çamaşırhane, wc-duş, tüm liman girişlerinde mevcut uydu ve kart okuyucu sistemler ile desteklenen 24 saat güvenlik ve gözetim hizmeti, yangın ve can kurtarma ekipmanları, gümrük, sağlık hizmetleri, otopark ve tekne sahiplerine ayrılan malzeme odaları ile 250 araçlık açık, 600 araçlık kapalı otopark, teknelerin bakım ve onarımının yapıldığı atölyeler ve çeşitli hizmetler barındıran tekne payandalama alanı yer almaktadır. Tüm bu hizmetlere ek olarak kafe, restaurant ve barları bulunan, 90 mağaza kapasiteli Alışveriş Merkezi’de tesisin içinde yer alacak.

 

Etiketler

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı