HaberlerTarz - Moda

Önümüzdeki yaz için vazgeçilmez güzellik ürünleri

British Vogue Güzellik ve Yaşam Direktörü Jessica Diner, önümüzdeki sezon için vazgeçilmezler arasına girecek güzellik ürünlerini paylaştı.

“Şimdiden bu ürünleri sepetinize atmanızda fayda var” diyen Diner’a göre, ürünlerin ortak özelliği pratik kullanımları ve hızlı sonuç vermeleri.

Redken Dry Shampoo Paste

Hem kısa hem de uzun saçlarda mükemmele yakın sonuçlar veren Redken kuru şampuan, özellikle saçı havalandırarak yağlanmadan korunmasını sağlaması ile öne çıkıyor.

Fiyat: £20 • Şubat 2019 itibariyle satışta.

Benefit Roller Liner

Roller Lash neredeyse tüm kozmetik bloggerları tarafından dünyanın en iyi maskaralarından birisi olarak kabul ediliyor. Siyah ve kahverengi olmak üzere iki seçeneği bulunan maskara asla leke bırakmıyor ve akmıyor.

Fiyat: £18.50 • Ocak 2019 itibariyle satışta.

Maybelline Snapscara

Maybelline’in ilk jel maskarası Snapsara, hafif ve parlak yapıya sahip. Tek tek kirpikleri ayırıyor ve uzun gösteriyor, üstelik bunu kirpikleri ağırlaştırmadan başarıyor.

Fiyat: £8 • Şubat 2019 itibariyle satışta.

Laura Mercier Flawless Lumière Radiance-Perfecting Foundation

Orta-yüksek kapatıcı bandındaki fondöten, adında yer tüm vaatleri başarıyla yerine getiriyor. 30 farklı tonda satışa sunulan fondöten, kusursuz ve aydınlık bir bitiş sağlıyor.

Fiyat: £36 • Şubat 2019 itibariyle satışta.

L’Oréal Paris Unbelieva Brow

Micro-blading düşünceniz varsa ancak hala hayata geçiremediyseniz bu ürün tam size göre. İkisi bir arada olan ürün, hem açılı fırça hem de aplikatörü bir arada sunuyor. Üç boyutlu, doğal bir görüntü sağlayan Unbelieva Brow tüm boşlukları ustalıkla kapatabilmenizi sağlıyor.

Fiyat: £15 • Şubat 2019 itibariyle satışta.

__________________________________________

 

Kapak fotoğrafı: Ben Hassett

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı