HaberlerMagazin

Sarıgül, Çocuklarla Köpek Balığı Sergisi’ni Gezdi

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Şişlili öğrencilerle birlikte Trumph Towers’ta açılan “Köpek Balığı Dünyası Sergisi”ni gezdi.

Dünyanın pek çok yerinde sergilenen ve İstanbul Mecidiyeköy’ deki Trump Towers Mall’ da açılan “Köpekbalığı Dünyası Sergisi”nin ilk konukları Şişlili öğrencilerdi. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül önderliğinde yaklaşık 200 öğrenci, serginin ilk gününde Mustafa Sarıgül ile birlikte sergi alanını gezerek hoşça vakit geçirdiler.

Mustafa Sarıgül, Şişli’deki ilköğretim okullarında eğitim gören öğrencileri sergi boyunca hafta içi her gün sergide ağırlayacaklarını belirterek, “Şişli Belediyesi olarak bölgemizde eğitim gören Şişlili öğrencilerimizi bu sergiye getirerek çocuklarımızın gelişimine yatırım yapıyoruz. Çocuklarımız okullarımızda bilimsel eğitim alırken bir yandan da sergileri görsünler, sergileri gezsinler istiyoruz. Bu sergi sayesinde çocuklarımız hem eğlenecek, hem de bilgilenecekler. Ayrıca bilimsel ve pratik eğitim almış olacaklar. Sergi sonuna kadar Şişlili tüm ilköğretim okulu öğrencilerimizi, bu sergiyle tanıştırmış olacağız” dedi.

17 Şubat’a kadar açık kalacak sergide, okyanusların en güçlü büyük balığı olan köpek balıklarının ekosistemde oynadıkları rol anlatılıyor. Birebir ölçülerde hazırlanan köpek balığı maketleri, dalış teçhizatları, köpek balığı çeneleri, dişleri ve fosilleri ziyaretçileri bekliyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı