HaberlerTekne Dünyası

Soley, Avrupa Yılın Teknesi Adayı

Delphia Escape 1080 Soley, gordugu yogun ilgiyi “Avrupa Yilin Teknesi” odulu ile taclandirmaya hazirlaniyor. Soley’le birlikte 3 teknenin aday olarak gosterildigi odul ise Ocak 2014’te Dusseldorf Boat Show’da sahibini bulacak.

avrupayilinteknesiadayisoley

Kuzey’in gucu, Akdeniz’in ferahligi ile bulustu! Delphia Yachts’in Lounge Boat serisi olan Escape’lere daha hizli ve guclu bir kizkardes eklendi! Dunyayi “Lounge Boat” anlayisiyla tanistiran Delphia’nin yeni modeli, 1080 Soley; 180 HP gucunde motoru, B sinifi govdesi, acik kokpiti ve genis oturma grubu ile yatcilar icin yeni ufuklar acacak.
Yeni Soley; islevsellik ve estetik arasindaki mukemmel uyumu temsil etmektedir.

Diger Escape modelleri gibi; maliyet, fayda ve performans denklemini olusturarak sahibine ayricalik katan Soley; en talepkar yatcilarin beklentilerini karsilamak icin yaratilmistir.

Acik guvertesi, yeni genis kic oturma ve guneslenme alanlari ile misafirlerini en iyi sekilde agirlayan Soley; dev salonu, kullanisli mutfagi, ferah kabinleri ve banyosu ile kendisinden feet’lerce buyuk yatlari kiskandiriyor.

85 ve 180 HP’lik iki motor secenegi, B sinifi govdesi, ozel kic oturma grubu, uzun kic platformu ile; Yeni Soley lansman fiyatlari ile satisa sunuluyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı