Haberler

Süperyatlar Karadağ’da Buluşacak

Çok başarılı geçen ve ses getiren 2015 Port Montenegro süperyat buluşmasını takiben, Boat International Media 2016 yılındaki buluşma tarihini açıkladı: 07-09 Temmuz 2016

Geçtiğimiz yıllarda yatçılar arasında yükselen bir değere sahip olan Karadağ, yine dünyanın önde gelen yatlarına ev sahipliği yapacak. Lüksün, ihtişamın simgesi olan yatlar, Fransa’nn ardından, bir süperyat destinasyonu olma yolunda ilerleyen Port Montenegro’da boy gösterecek.

“The Superyacht Rendezvous Montenegro”, sektörün daha çok sosyal yönüne eğilmekte. 24 metre üzeri yelkenli ve motoryatları davetli listesindebulunduran bu eşsiz organizasyon, daha önce 25 yıl boyunca Monako’da düzenlenmiş, ve süperyat sahiplerini sosyal ortamda bir araya getirmeyi hedeflemişti.

Tüm süperyat sahiplerini, aileleri ve arkadaşları ile ağırlama düşüncesinde olan organizasyonda, 3 günlük birinci sınıf program belirlenmiş. Buluşmada, Port Montonegro Yat Kulüp bünyesinde büyüleyici partiler ile, gelen misafirlerin birbirleri ile tanışması ve kaynaşması sağlanırken, eski dostlar da bir araya geliyor. Dünyanın en etkileyici yatları ise sezona “The Superyacht Rendezvous Montenegro” ile merhaba demiş olacak.

RDVSYR-2015 venue SYRDV

Karadağ
Karadağ, Balkanlar’da bir ülkedir. Doğusunda Arnavutluk ve Kosova, kuzeyinde Sırbistan, batısında Hırvatistan, Bosna-Hersek, güneyinde Adriyatik Denizi yer alır. Başkenti, Podgorica’dır.
Başkent: Podgorica
Para birimi: Euro
Nüfus: 621.383 (2013) Dünya Bankası
Komşu Ülkeler: Sırbistan, Hırvatistan, Bosna-Hersek, Kosova, Arnavutluk

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı