HaberlerMagazin

X-Yachts 5000’inci teknesini kampanyayla kutluyor!

Danimarka’lı üretici X-Yachts, Haziran ayında suya inecek beş bininci teknesini dünya çapında büyük bir kampanyayla kutlayacağını duyurdu.

Geleneksel ödünsüz İskandinav işçiliği ile birlikte, yüksek tasarım teknolojisi ve kaliteli malzeme ve donanımı bir araya getirmekle ünlü X-Yachts’lar, 1979’daki kuruluşundan bu yana firmanın Haderslev/Danimarka’daki tesislerinde üretiliyor.

Dünya yelkencilik çevrelerinde efsanevi Niels Jeppesen tasarımlarıyla tanınan ve adı yüksek performans, kalite ve konforla eşdeğer tutulan X-Yachts, yüksek adrenalin ve yelken zevkinden ödün vermeden rahat ve uzun gezi seyirleri yapmayı hedefleyen tecrübeli denizcilerin tercih ettiği “üst sınıf” yatlar üretiyor.

X-Yachts’ın 5000’inci tekne kampanyasına performans-gezi (Xp) ve gezi (Xc) sınıflarından sekiz model dahil edilmiş. Performans-gezi sınıfında, karbon gövde kafesleri ve son derece yüksek balast/ağırlık oranlarıyla dikkat çeken yüksek teknoloji ürünü 4’üncü nesil Xp serisinin 38’-44′-50’ modellerinin yanı sıra, bu serinin en küçük modeli olan X-34 de bulunuyor. Gezi sınıfı kampanyası ise standart tik güverteleri, derin gövde kesitleri ve tik mobilyalı geniş iç hacimleri ile gerçek uzun yol tekneleri olan şık ve etkileyici Xc serisinin 38’-50’ arası tüm modellerini kapsamakta.

1 Mayıs 2012’ye kadar verilecek siparişler için geçerli bu kampanya kapsamında, model ve boyuna göre değeri 10.000 ile 70.000 Euro arasında değişen birçok opsiyon bedelsiz olarak sunulacak.

Detaylı bilgi için http://www.x-yachts.com.tr

Etiketler

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı