DenizcilikHaberlerManşet

Yalıkavak Marina “Dünyanın En iyi Marinası” adayı!

Türkiye’nin ilk yüksek kapasiteli mega yat marinası olan Yalıkavak Marina, İngiliz The Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından düzenlenen ve dünyanın en ünlü limanlarının yer aldığı global oylamada “Süper Yatlar için En İyi Marina” ünvanı için yarışıyor.

TYHA tarafından verilen 5 Altın Çapa’ya sahip ve Superyacht Marina of the Year 2018 ödüllü Türkiye’nin ilk yüksek kapasiteli mega yat marinası Yalıkavak Marina, bu kez dünyanın en iyi kıyı marinası olma yolunda. 140 metreye kadar olan tüm süper ve mega yatları ağırlayan Yalıkavak Marina, 2010 yılından bu yana giyim, mücevher, takı, Türk ve dünya mutfağı sunan gurme restoranlar gibi dünyanın önde gelen 106 markasına ev sahipliği yaptı. Yalıkavak Marina ayrıca Avrupa standartlarına uygun mavi bayrak plajları ve sonsuzluk havuzlarına ve yüksek sınıf lüks otellere sahip. Yalıkavak Marina, yeni nesil bir marina altyapısı yaratmak için yenilikçi bir yaklaşım içeren benzersiz bir proje.  Yüksek hizmet kalitesi ile en iyi super yat marinalarından biri olmakla kalmayıp, aynı zamanda Akdeniz’in en iyi otellerinden birinde premium bir tatil ve alışveriş yapma şansı gibi tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir yaşam alanı.

Lüks, konfor ve yaşam stilinde tüm dünyanın en iyisi olarak TYHA Shortlist’e girmeye hak kazanan Yalıkavak Marina’ya oylarınızla 31 Aralık 2018 tarihine kadar, aşağıdaki linkten destek olabilirsiniz:

Bağlantıya tıklayarak “Coastal Marina” kategorisini seçtikten sonra “Turkey” ve onun altında “Yalıkavak Marina”yı seçerek oy kullanabilirsiniz.

Oylamaya katılmak için bir yat sahibi olmak gerekli değil. Oylama sırasında sizden yat adını vermeniz istenecektir, ancak herhangi bir ismi seçebilir veya sadece “İkamet eden” yazabilir ve Yalıkavak Marina hakkında düşüncelerinizi yorum bölümünde anlatabilirsiniz.

 

 

İlgili Makaleler

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı