ÇevreHaberler

Yılbaşında hediyenin ötesine geçin, doğayı seçin!

WWF-Türkiye (World Wildlife Fund-Doğal Hayatı Koruma Vakfı) doğa dostlarını yeni yılda hediyenin ötesine geçip, doğayı seçmeye çağırıyor. Gelecek nesillere yaşayan bir dünya bırakmak için, siz de yeni yıl hediyesi olarak sevdikleriniz adına tehdit altındaki bir türü evlat edinebilirsiniz.

Doğa, biyolojik çeşitlilik açısından tüm dünyada tehlike sinyalleri veriyor. Son 44 yılda gezegenimizin biyolojik çeşitliliği %60 azaldı. Türkiye canlı türleri için cazip bir coğrafya olmaktan hızla uzaklaşıyor. Küresel düzeyde tehlike altında olan türlerin ülkemizdeki sayısı 2008 yılında 131’ken, bugün yaklaşık 400’e yükseldi.

Tüketim alışkanlıklarımızı değiştirmezsek gelecek nesillere yaşayan bir dünya bırakamayacağız.

WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı), sizi yeni yılda tüketim kültürünün ötesine geçerek, dünyamızı korumak üzere başlattığı anlamlı bir hediye kampanyasına katılmaya davet ediyor.

Yılbaşında dünya için umut veren bir adım atabilir, sevdikleriniz adına tehdit altındaki bir türü sembolik olarak evlat edinebilirsiniz. Böylece hem WWF-Türkiye’nin doğa koruma çalışmalarına destek olabilir, hem de sevdiklerinize yaşam dolu bir gelecek armağan edebilirsiniz.

WWF-Türkiye’nin evlat edinme kampanyası 9 türü kapsıyor: Deniz kaplumbağası, panda, yunus, turna, kutup ayısı, kaplan, orfoz, saz kedisi ve orangutan. Hayranlık uyandıran bu canlılar tehdit altında ve nesillerinin devamını sağlamak ancak #BirlikteMümkün

Evlat Edinme Seçenekleri:

– 50 TL bağışınızda, e-sertifikanızı kendiniz tasarlıyorsunuz ve hemen e-posta adresinize iletiliyor.
– 85 TL bağışınızda adınıza özel hazırlanmış basılı sertifikanızı adrese gönderiliyor.
– 150 TL bağışınızda isme özel hazırlanmış basılı sertifikanızla birlikte seçeceğiniz türe özel hediyeleri adresinize gönderiliyor.

Bireysel evlat edinme işlemleri http://destek.wwf.org.tr adresinden gerçekleştirilebilir.
Kurumsal evlat edinme için kurumsaliliskiler@wwf.org.tr adresi ile bağlantıya geçilebilir.
Evlat edinme işlemleriyle ilgili daha fazla bilgi almak için Meltem Gökçen ile mgokcen@wwf.org.tr adresinden iletişime geçilebilir.

WWF-Türkiye Hakkında:

WWF-Türkiye dünyanın en büyük, deneyimli ve bağımsız doğa koruma kuruluşlarından WWF’in uluslararası ağının bir parçasıdır. Beş milyonu aşkın destekçiye ve 100’den fazla ülkede etkin bir küresel ağa sahip WWF’in misyonu; dünyanın biyolojik çeşitliliğini koruyarak, yenilenebilir kaynakların sürdürülebilirliğini sağlayarak, kirlilik ve aşırı tüketimin azaltılmasını teşvik ederek gezegenimizin doğal çevresinin bozulmasını durdurmak ve insanın doğayla uyum içinde yaşadığı bir geleceğin kurulmasına katkıda bulunmaktır. www.wwf.org.tr

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı