Tarz - ModaYaşam

2017 Yaz Trendleri

Sarı bu yaz sezonunun rengi olacak

Yaz alışverişiniz için mağazalara gitmeden önce, bu yılın moda trendleri hakkında sizleri bilgilendirmek istedik. Myntra moda stilisti Abhinaya, 2017 yaz dolabınızda olması gerekenler hakkında şu ipuçlarını veriyor:

Sahil çizgileri

Tam da çizgilerden başka şey olmadığını düşündüğümüzde, sahil şeritleri ile bezeli parçalar bu yıl moda olacak. Doğrudan plaj şemsiyeleri ve şezlonglardan koparılmış bu çizgiler, bu yaz edinmeniz gereken ürünlerden olacak.
https://www.instagram.com/p/5HVCuCM8qL/

Büyük boy çantalar

Çantalar büyüyor – abartılmış boyutta gerçekten büyük. İçine herşeyi sığdırabilirsiniz. Caddelerde, havaalanlarında gördüğünüzde şaşırmayın.

https://www.instagram.com/p/BPaSUasjt9E/

Sarının tonları

Bu yaz mutlu bir renk giymek için istekli misiniz? Çizgilerde, düz renklerde, fırfırda hep sarıya gidin. Ten renginiz önemli değil, her tona göre bir sarı var.

https://www.instagram.com/p/BRHhdJghQql/

Yarık Kollar

Açık omuzlar bu sene yerini yarık kollara bıraktı. Denim ceketleri, kadınsı üstleri, maxi elbiseleri ve gömlekleri de ele geçiriyorlar. İşte önemli bir ipucu: Bu modeli daha üst seviyeye taşımak için halka bilezikler ve halhallarla zenginleştirin.

Düz Ayaklar

Yüksek boyu seven, ancak topuklardan nefret eden kızlar, artık sevinmenin vakti geldi. En konforlu topuk stili – Flatform – tekrardan gündemde. Farklı modellerle bu sezon onları giyme fırsatlarınız fazlasıyla olacak.

Kaynak:

http://www.hindustantimes.com/health-and-fitness/fashion-alert-five-summer-trends-to-watch-out-for-in-2017/story-jnlVKllH4l29FiiQNCOZ6O.html

Fotoğraf : Shutterstock

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı