HaberlerManşet

Nis Yatçılık; Bodrum Golf Day 2019 ana sponsorları arasında!

Bodrum’da bu yıl ilk kez düzenlenen Mandarin Oriental Bodrum Golf Day 2019, 19 Mayıs Pazar günü, Regnum Golf & Country Club’da gerçekleştirildi.

Ege ve Akdeniz’in eşsiz kıyılarında, kişiye özel tasarlanmış tatil tarzını benimseyen misafirlerine yüksek standartlarda hizmet veren Nis Yatçılık ve seyahatleri bir tatil deneyimine dönüştüren Türk Hava Yolları’nın ana sponsoru olduğu etkinlik, golf tutkunlarını bir araya getirdi.

Türkiye’den ve dünyadan 100’ü aşkın golfseverin katıldığı organizasyonda, konuklar aynı zamanda da lüks segment turizm sektörü hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Kazananlara ödülleri; Nis Yatçılık Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Küçükünsal, THY Milas Bodrum Havalimanı Satış Müdürü Cengiz Tuncel ve Mandarin Oriental Bodrum Genel Müdürü Harun Dursun tarafından takdim edildi. İhsan Küçükünsal, “Nis Yatçılık olarak Türk Turizmine yatçılık alanında katkı sağlarken özellikle de luxury tatil konseptinde yeni açılımlar yaratan etkinliklere destek vermekten onur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Geleneksel hale getirilmesi planlanan Mandarin Oriental Bodrum Golf Day, önümüzdeki yıl da yepyeni sürprizlerle golf tutkunlarını buluşturacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı