DenizcilikHaberler

Numarine’in Siparişleri Geçtiğimiz 12 Ay İçinde 5 Katına Çıktı

Numarine 78HT
Numarine 78HT

Cannes, İstanbul ve Miami Boatshow başarıları sonrasında Numarine’in siparişleri rekor düzeye ulaştı. 2010 yılında Patrik von Sydow’un Numarine’e CEO olması ile şirket; Amerika kıtası, Uzak Doğu ve birçok Avrupa ülkesinde yeni distribütörlüklerle beraber son derece önemli anapazarı Türkiye’de büyüme stratejisi yürüttü. Ürün kalitesi, sektör öncüsü satış sonrası hizmeti, etkileyici ve birçok açıdan benzersiz dizaynı ile Numarine, şimdi 2013’e sarkan sipariş listesi-2008/2009 yıllarındakı finansal krizlerle karşılaştırıldığında önemli bir dönüm noktası-ile övünüyor.

Ömer Malaz
Ömer Malaz

 

Patrik von Sydow, “ Satıştaki artış ise hemen 2013’in ilk çeyreği için planlanan 68’Flybridge, 68’Hardtop ve 105’hardtop gibi hepsi kesinlikle etkileyici ve sektördeki bütün yatlardan çok farklı yeni ürün lansmanları için güzel bir temel oluşturuyor.” diyor.

Von Sydow, Numarine’de aktif bir Yönetim Kurulu Üyesi pozisyonuna geçerken, İngiltere’ye ailesine dönmeye karar verdi ve şirketin kurucusu Sn.Ömer Malaz’a CEO görevini devretti.

Ömer Malaz, “2011 yılı Numarine için çok zorlu ama fırsatlarla dolu bir yıl oldu.” dedi.

Numarine, 55’ ile 130’ arasında motoryat üretimi yapmaktadır.

 

 

 

Etiketler

İlgili Makaleler

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı