Tarz - ModaYaşam

Farklı olmayı sevenlere, Zoya’nın dokulu Pixie Dust ojesi

Dokulu yapısı ile Zoya Pixie Dust.. Dünya podyumlarının ve modacılarının bu kış vazgeçilmez ojesi.

zoya-kirmizi-w200

Yaz, sonbahar derken kışa girdik bile. Canlı renkleri ile bu seneye damgasını vuran ZOYA ojenin yeni serisi, kış modasının da favorisi olacak.

Rutinden sıkılan, modayı yakından takip eden; bakımına meraklı, güzelliğine düşkün hanımların bu kış elleri bambaşka görünecek..

Tüm Dünya’da farklı ve dokulu yapısı ile kış modasının en gözde ojesi olarak kullanılan Zoya Pixie Dust; siyah, gri, kırmızı ve gold renkleri ile şimdi Türkiye’de. Zoya Oje’nin, dokulu serisi Pixie Dust ile farklı ve dikkat çekici olmaya muhteşem ellerinizle başlayacak, modayı ilk yaşayanlardan olacaksınız..

Pırıltılı ve dokulu yapısı ile ojede devrim yaratan Zoya’nın Pixie Dust Serisi ile karşı konulamaz bir cazibe yaratırken, şıklığınızla da farkınızı ortaya koyacaksınız.. Ateş kırmızısı, duman grisi, altın sarısı ve kömür karası tonları ile Zoya Pixie Dust seri, özellikle alta sürülen uygun renk oje ile etkisini artırarak farklı ve cazibeli ellere sahip olmanızı sağlıyor. Alt kata sürülen uygun bir renk Zoya ile etkisi artan Pixie Dust; uzun süre kalıcılığı ile dikkat çekerken, silme işleminde de bu kalıcı yapıyı dikkate alarak güçlü bir oje çıkarıcı kullanmayı gerektiriyor. Zoya’nın 3 etkili Remover+ oje çıkarıcısı ile tırnak yüzeyi temizlenirken, nemlendirici özelliği ile tırnak bakımına da yardımcı oluyor. Tüm seçkin eczane ve parfümerilerde.

Zoya Pixie Dust Oje : 36.- TL
3 etkili Zoya Remove+ Oje Çıkarıcı: 14.- TL

Bilgi İçin: www.miramaygroup.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı