Dalgıcın Rehberi

Dalış Kayıt Defteri (Log Book)

İlk seviye ( başlangıç ) kursunu tamamladığınız zaman elde edeceğiniz sertifika, tüplü dalıcı olduğunuzun önemli bir kanıtıdır. Aynı derece önemli bir belge de dalış kayıt defteridir.

Sertifikanız tüplü dalıcı olduğunuzun kanıtı olmasına rağmen, dalış liderinize veya tekne sorumlusuna ne kadar sık daldığınızı veya genelde ne tür dalışlar yaptığınızı bildiremez. Detaylı bir dalış kayıt defteri, ilave dalış eğitiminde veya dalış tatil merkezlerinde veya teknelerinde dalış tecrübenizin kanıtı olarak genellikle istenir.

Dalış kayıt defterleri, dalış tecrübenizi, dalıcı olarak geçmişinizi ve herhangi bir dalışın detaylarını hatırlamanızı sağlar. Her dalıştan sonra dalış kayıt defterinizi doldurmayı ve teyid için birine imzalatmayı alışkanlık haline getirin. Kısa bir dalış açıklaması için yeri olan basit bir defter, veya eğitim dökümantasyonu, malzeme alımları ve bakımları, hava kullanımı, dalış yeri haritaları, kişisel bilgiler ve diğerleri için yeri olan komple bir dalış kayıt defteri seçebilirsiniz.
Eğitmeniniz ve dalış dükkanınız istediğiniz özelliklerdeki dalış kayıt defterini seçmenize yardımcı olacaktır.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı