HaberlerSu SporlarıYarışlar

SAFTER “2012 WOC” Start Boat Sponsoru Oldu

SAFTER “2012 WOC” Start Boat Sponsoru
http://www.ioc-tr.net

Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası’na bu sezon katılan SAFTER, “Start Boat Sponsoru” olarak şampiyonada ilk kez yer alacak. Yarışların yönetildiği, şampiyona boyunca takımların ve izleyenlerin gözünü ayırmadıkları start teknesi, Safter’in 30 yıllık birikimi, kalitesi ve deneyimi ile organizasyona yepyeni bir renk katacak.

Safter Marine, fiberglass ürünler alanında çeyrek asrı geçen bir süredir sektöre hizmet ediyor. Tekne, kano, deniz bisikletleri imalatı, Mercury, Johnson, Tohatsu, Evinrude dıştan takmalı motorların yetkili bayiliği ile bunlara bağlı ekipmanların satışını gerçekleştiren firma, yapmış olduğu Ar-Ge çalışmaları ile her geçen gün, hizmet ağını geliştirmeye de devam ediyor.

5.000 m2 kapalı, 2.000m2 açık alanda imalatını yapan kuruluş ürünlerinde seri üretim ve kaliteyi ilke edinmiş, aylık üretim kapasitesini 200 adet muhtelif ölçülerde tekne olarak belirlemiş. İleri teknoloji, estetik görünüş ve modern tasarım ürünlerini SAFTER güvencesi altında markalaştıran firma “Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası” ile spora hizmeti hedeflerken, bu prestijli organizasyonun markalarına katacakları değer ile de gurur duyuyorlar.

Etiketler

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı