HaberlerManşetSu Altı

Ticari Dalış Merkezleri Derneği duyurusu (8)

Ticari Dalış Merkezleri Derneği
Duyuru no : 8
Duyuru tarihi : 6 Mart 2013
Konu : “TDMD Bölge Toplantılarına davet”

Sayın meslektaşlarımız ve değerli sualtı kamuoyu dikkatine,

Ticari Dalış Merkezleri Derneğimizin 9 Şubat 2013 tarihinde birincisini düzenlediği toplantısı, aşağıdaki tarihlerde belirtilen bölgelerde tekrarlanacaktır. Toplantıların gerçekleştirileceği adresler ayrıca duyurulacaktır. Belirtilen tarihlerde söz konusu bölgelerdeki dalış merkezlerimizin sahiplerinin, ortaklarının ve eğitmenlerinin toplantılara iştirakleri sektörümüzün geleceğinin planlanması açısından hayati önem taşımaktadır. Bilindiği gibi TDMD nin kuruluş manifestosunda da belirtildiği üzere, sektörümüzün yasal mevzuatlarla ilgili problemleri, haksız rekabet ve ticaretin engellenmesine dair sorunları, alternatif hizmet alan ve sistemlerinin engellenmesi, standardizasyon eksiklikleri ve benzeri sorunlarına çözümler geliştirebilmek için “profesyonel bir meslek birliğine” ihtiyaç duyulmaktadır. Bu anlamda 9 Şubat 2013 tarihinde İstanbul ‘da gerçekleştirdiğimiz ilk toplantımızda 150 yi aşkın meslektaşımız dinlenmiş ve yol haritamız şekillendirilmiştir. Antalya, Muğla, İzmir ve Ankara olmak üzere ilave 4 bölgede daha gerçekleştireceğimiz toplantılarımıza katılımınız ve değerli katkılarınız “hepimizin” temsil edileceği bir TDMD adına “hayati” öneme haizdir.

TDMD çoğulcu demokratik anlayışı gereği sizleri bu toplantılara katılmaya ve derneğe üye olmaya davet etmektedir. Kanaatimizce sektörümüzün geleceği, “tüm” ticari dalış merkezlerimizin oy haklarının olduğu “büyük bir genel kurulda” alınacak kararlar ile şekillenmelidir. Bu büyük gücün bir parçası olmak hepimizin menfaati için bir gerekliliktir.

Sizleri İstanbul ‘daki büyük buluşmamızın ardından aşağıdaki tarihlerde gerçekleştirilecek olan diğer toplantılarımıza da davet ediyor ve karar mekanizmaları içerisinde yer alarak çalışma gruplarımızda faaliyet göstermenizin önemini bir kez daha vurguluyoruz.

Daha iyi bir gelecek için “birlikteyiz”…

Saygılarımızla

TDMD Yönetim Kurulu

TOPLANTI TARİHLERİ :

16 Mart 2013 Cumartesi : Antalya ( 11:00 – 17:00 )

13 Nisan 2013 Cumartesi : Muğla ( 11:00 – 17:00 )

20 Nisan 2013 Cumartesi : İzmir ( 11:00 – 17:00 )

30 Nisan 2013 Salı : Ankara ( 18:00 – 22:00 )

Toplantı gündemleri aşağıdaki gibidir :

1.) Derneğimizin kuruluş amacı ve tüzüğünün tanıtılması.
2.) Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmaların açıklanması.
3.) İleriye dönük kısa, orta ve uzun vadeli projelerimizin açıklanması.
4.) Meslektaşlarımızın sorunlarının ve çözüm önerilerinin dinlenmesi.
5.) Çalışma gruplarımız içerisinde yer almak isteyen meslektaşlarımızın taleplerinin alınması.
6.) Dernek üye kayıt formlarının dağıtılması ve üyelik başvurularının alınması.

Etiketler

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı