TeknolojiYaşam

TP-LINK’ten Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

TP-LINK, Bluetooth müzik alıcısından sonra ev eğlencesine yönelik yeni bir ürünü daha satışa sundu. ‘Groovi Ripple’ adlı BS1001 model Bluetooth hoparlör, minik boyutuyla her yere taşınabiliyor ve güçlü ses performansı ile hem kapalı hem de açık alanlarda kullanılabiliyor.

18 Mart 2016 – Bir süredir farklı ürün grupları ile tüketicileri şaşırtan TP-LINK, ev eğlencesi ürün grubunda yepyeni bir ürünü daha satışa sunuyor. ‘Groovi Ripple’ adlı taşınabilir bir Bluetooth hoparlör olan TP-LINK BS1001, minik boyutuna karşın güçlü ses özelliklerine sahip.

Gerçek sesi iletmek için tasarlanmış olan Groovi Ripple, her zeminde rahatça durmasını sağlayan lastik kolu sayesinde titreşim yapmadan sesleri iletebiliyor. Hem şık, hem işlevsel bu tasarımı ile bulunduğu yüzey ile hoparlörün teması azaltılıyor ve en uygun açıda mükemmel ses iletimi gerçekleşmiş oluyor.

Groovi Ripple Bluetooth Hoparlör

Groovi Ripple hem kapalı hem de açık alanlarda rahatlıkla kullanılabiliyor. A2DP desteği ve ayarlanabilir lastik kolu yardımıyla esnek açılarda konumlardırma olanağıyla Gelişmiş Ses Dağılım Profili sunan cihaz, minik boyutu ve sadece 175 gram ağırlığı ile her yere rahatlıkla taşınabiliyor. 750mAh lityum-iyon pili sayesinde 240 dakika elektrik enerjisi olmadan çalışabiliyor. Bu sayede her yerde kesintisiz müzik keyfi sunuyor. Üstelik yeniden tam olarak şarj olması da sadece iki saat sürüyor.

Bluetooth 4.0 destekli olan ürün, veri transfer hızını ve güvenliğini artırıyor. Bluetooth özellikli cihazlardaki (akıllı telefon, tablet vb) müzik dosyalarına 20 metreye kadar mesafeden ulaşıp aktarabiliyor.
TP-LINK’in Bluetooth hoparlörü Groovi Ripple, önümüzdeki günlerde Türkiye’de satışa sunulacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı