HaberlerYarışlarYelken Sporları

Trofe Kupasına Bir Adım Kaldı…

The Marmara, turizm sektörüne değer katan projelere destek verme misyonu doğrultusunda sponsor olduğu The Marmara BAYK Kış Trofesi VII. Ayak yarışları 26-27 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Turizm sektörüne yaptığı katkılarını daha da ileriye taşımak üzere hareket eden The Marmara, yelken sporuna destek vermek üzere Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü Kış Trofesini destekliyor.

The Marmara, yelken sporuna yeni sporcular kazandırmayı ve bilinçli denizciler yetiştirmeyi hedef edinen B.A.Y.K’ın yanında yer alarak, Kış Trofesi yarışlarının gerçekleşmesine ve her geçen gün artan kaliteyle devam etmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

TEB Özel Bankacılık işbirliğiyle, The Marmara ana sponsorluğunda Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından düzenlenen yarışların ilki 21-22 Ocak 2012 tarihinde gerçekleştirildi. Yarışların yedinci ayağı ise 26-27 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. The Marmara Bayk Kış Trofesi kapanış ödül töreni The Marmara Hotel Bodrum’da yapılacak.

Türkiye’de Özel Bankacılık geleneğini başlatan TEB, Özel Bankacılık alanındaki 20 yılı aşkın deneyimiyle yelken sporunu geniş kitlelere tanıtma ve sporun ülke çapında geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından bu yıl on birincisi düzenlenecek olan Türkiye’nin en uzun Yelken Kış Trofesi’ne destek veriyor.

THE MARMARA BAYK KIŞ TROFE 2012 VII.AYAK PROGRAM:
25 Mayıs Cuma – 09:00/17:00Yarış kayıt-Bayk Ofis
26 Mayıs Cumartesi-09:30 Brifing-Bodrum Pier-Bayk Lokal
11:00 Basın teknesi hareket-Elele teknesi- Bodrum Milta Marina Petrol Ofisi önü
11:30 İlk yarış startı
19:00 6.Ayak ödül töreni-Bodrum Pier-Bayk Lokal
27 Mayıs Pazar- 09:00 Brifing-Bodrum Pier-Bayk Lokal
10:20 Basın teknesi hareket-Elele teknesi- Bodrum Milta Marina Petrol Ofisi önü
11:00 İlk yarış startı
19.00/00:00 – The Marmara Bayk Kış trofesi Kapanış ve Ödül töreni-The Marmara Bodrum

Etiketler

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı