SeyahatYaşam

NIS Yatçılık – Yat Kiralama Hizmetleri

Türkiye’de “Mavi Yolculuk” olarak isim yapan yat turizmi turları, 1950’lerin ortalarından itibaren, her yıl artan sayıda insanın katılımı ile sürmektedir. Çok mütevazı şartlarla başlayan ve adını ilk yolcularından alan “Mavi Yolculuk”, insanın aynı coğrafyaya kara yerine deniz perspektifinden bakmasına ve tabiatla birleşmesine olanak veriyor. Bodrum’a özgü Gulet tipi yatlarla gerçekleştirilen mavi yolculuk turları, dünyaca ünlü geleneksel ahşap ve el işçiliğinin ürünleri olmakla beraber, bugün dünyaca tanınan ve boyu 50 metrelere ulaşan lüks guletlerle dünya yat turizmi sektöründe önemli bir yere sahiptir.

nischarter.com
nischarter.com – Gulet ve Motoryat Kiralama Hizmetleri – Bodrum

Son yıllarda, yurt dışından ülkemizi ziyaret eden yatlar da, ülkemizin özellikle güney kesiminde Bodrum- Fethiye arasındaki eşsiz koyları keşfetmiş ve bu bölge bir çok süper ve mega yata ev sahipliği yapmıştır. Bir çok ünlü güney sahillerimizi yatları ile ziyaret ederek, bu bölgelerin tanıtılmasına da büyük katkı sağlamışlardır. Özellikle Bodrum, Marmaris, Göcek ve Fethiye kıyıları, doğası, tarihi ve kültürel mirasları ile deniz tutkunlarının ilgisini çekmektedir.

NIS Yatçılık – Yat Kiralama Hizmetleri – www.nischarter.com

Dünyanın en büyük yatlarından olan, Eclipse ve Nirvana gibi mega yatlara da hizmet veren NIS Yatçılık ekibi, aynı zamanda, özenle seçilmiş gulet ve motoryat portföyüyle, Ege Denizi’nin Akdeniz ile buluştuğu, yeşil çam ormanlarının ve mavi pırıltılı koyların toplandığı güney sahillerimizde, yat kiralama hizmeti de vermektedir.

nischarter.com - interior
nischarter.com – Gulet ve Motoryat Kiralama Hizmetleri – Bodrum

Turkuaz renkli koylarda unutulmaz bir mavi yolculuk tatili yaşayabilmek için, 7/24 iletişimde olabileceğiniz NIS Yatçılık ekibi, ihtiyaçlarınızı zamanında ve eksiksiz olarak yerine getirerek, tatilinizin hafızanızda mükemmel bir deneyime dönüşmesini sağlıyor.

Doğru teknenin seçimi, en güzel rotanın belirlenmesi ve mavi yolculuk öncesi bütün planlamanın eksiksiz olarak yapılması, web sayfası üzerinden yapılacak bir işlemden çok, birebir iletişimle kişiye özel hazırlanması gereken bir projedir. Bu bağlamda, NIS Yatçılık ekibi, disiplinli ve koordineli çalışmalarıyla, yurt içinde veya yurt dışında, mükemmel tatiliniz için yapılması gereken her şeyi yüksek hizmet kalitesiyle yerine getirir. www.nischarter.com web sayfasında görmüş olduğunuz yatlar, mevcut portföyün sadece küçük bir bölümünü göstermektedir. Yat Kiralama hizmetlerinden yararlanmak ve kişiye özel bir yat seçimi için rentals@nischarter.com e-posta adresinden iletişime geçebilirsiniz.

İster bir yat sahibi olun ya da turkuaz mavi koylarda mavi yolculuk deneyimi yaşamak isteyin, ihtiyacınız olan her şey NIS Yatçılık hizmet portföyünde mevcut.

nischarter.com - gulet
nischarter.com – Gulet ve Motoryat Kiralama Hizmetleri – Bodrum

Web Siteleri

Yat Kiralama : www.nischarter.com
Yat Acenteliği : www.nisyachtingagency.com

Marina Ofis

D-MARİN 14/04 Turgutreis 48310 Bodrum – Muğla – Türkiye
Tel : +90 252 316 6176
Tel : +90 252 382 3777
Fax : +90 252 316 6175

Yat Kiralama Email    : rentals@nischarter.com
Yat Acenteliği Email  : office@nisyachting.com

Etiketler

İlgili Makaleler

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı